Do polievok, šalátov a omáčiek, tiež do sviečkovej.
Chuť a vôňa indickej kuchyne. Bez glutamanu sodného. 5 druhov korenia.
Poznajte rozmanitosť 6 druhov korenie bez soli a glutamanu sodného.
Vhodné pre všetky druhy grilovaného mäsa, hydiny a rýb.
Typické použitie do azijskej a juhoamerickej kuchyne. Stredne pálivé.
Koreniaca zmes vhodná do perníkov alebo iného drobného sladkého pečiva.
Dodáva príjemne peprovo-kyslú chuť morským rybám, mäsovým minutkám a pikantným omáčkam.
Muškátový kvet vhodný do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, ragú. Má jemnejšiu chuť než muškátový oriešok.
Majoránka vhodná do polievok, guláša, zemiakových placiek a fašírok.
Struky vanilky si aj napriek svojej vysokej cene udržujú svoje miesto na trhu. Ak porovnáte vôňu a chuť vanilky s umelou náhradou (vanilkovým cukrom), pravdepodobne prestanete...
Šafrán je najdrahšie korenie na svete. Už malé množstvo výrazne ovonia a ochutí polievky, omáčky, ryžu aj jedlo z rýb a hydiny.
Medvedí cesnak sa hodí do polievok, dusených jedál, na vaječné omelety a zapečené zemiaky.
Nastavenie