Na steaky a pečené mäsá. Jemne pikantné.
Zmes korenie s hríbami. K dochuteniu polievok, omáčok a dusených jedál.
Kardamom celý 10g. Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jedál Môžete ho využiť v pečive, azijskej kuchyni, ale tiež v káve či čaji, známe predovšetkým z...
Paprika údená pálivá mletá sa hodí na dochutenie grilovaného a duseného mäsa.
Škorica ceylonská mletá 50g.
Thajské kari 30g.
Grešík Vanilkový extrakt 10 ml
Zmes peprov 50g - čierny, zelený, biely a ružový peper.
Nálev na nakladanie uhoriek, zeleniny či húb. Nálev postačí na cca 3 - 5 kg uhoriek.
Paprika skvelo dochutí polievky, zeleninu, dusené jedlá a omáčky.
Peper biely má jemnejšiu chuť než klasický čierny peper, hodí sa pre biele mäsá, omáčky, ale tiež do polievok.
Nastavenie