Čierny peper sa hodí prakticy na všetky druhy jedál, vrátane šalátov a polievok.
Zmes korenia Piri-Piri 30g.
Rímsky kmín celý 30g.
Rozmarýn 20g.
Škorica mletá 50g.
Bylinky s cibuľkou 60g. Zmes byliniek s cibuľkou vhodná do polievok a bielych omáčiek.
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy azijskej kuchyne.
Zmes korenia Harissa 30g. Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá.
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jedál. Môžete ho využíť v pečive, azijskej kuchyni, ale tiež v káve či čaji, známy predovšetkým z arabských zemí.
Peperoncino uplatníte pri dochucovaní omáčiek a cestovín, dodá jedlu ostrejšiu chuť.
Nerafinovaná soľ z ekologicky čistého prostredia.
Nastavenie