Škorica mletá 50g.
Bylinky s cibuľkou 60g. Zmes byliniek s cibuľkou vhodná do polievok a bielych omáčiek.
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy azijskej kuchyne.
Zmes korenia Harissa 30g. Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá.
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jedál. Môžete ho využíť v pečive, azijskej kuchyni, ale tiež v káve či čaji, známy predovšetkým z arabských zemí.
Peperoncino uplatníte pri dochucovaní omáčiek a cestovín, dodá jedlu ostrejšiu chuť.
Nerafinovaná soľ z ekologicky čistého prostredia.
Škorica ceylonská celá 15g.
Opečený chlieb potrite olivovým olejom a posypte Bruschettou. Dobrú chuť!
Paprika údená sladká mletá sa hodí na dochutenie grilovaného a duseného mäsa.
Zelený peper je vhodný k dochuteniu ryb, šalátov, do omáčok a na všetky druhy mäsa. Zelený peper sa vyznačuje veľmi jemnou vôňou a chuťou.
Medvedí cesnak 15g.
Nastavenie