Chilli krúžky sú vhodné na prípravu pálivých jedál, napríklad i k ochuteniu ryže, omáčok alebo oleja.
Aromatické, mierne pikantné kari, na prípravu polievok, omáčok, ryže, hydiny a rýb.
Jalovec je vhodný na zverinu, kurča na divoko, či do marinád a na ryby.
Zmes korenia kari madras, stredne pálivá.
Zmes korenia typická pre maďarskú kuchyňu.
Zmes korenia vhodná na všetky druhy ryb.
Zmes korenia vhodná k dochuteniu špaget a iných cestovín.
Pažitka sa hodí do polievok, k dochuteniu mäsa, na všetky druhy slaného pečiva, ale uplatnenie nájde prakticky vo všetkých slaných pokrmoch.
Čierny peper sa hodí prakticy na všetky druhy jedál, vrátane šalátov a polievok.
Zmes korenia Piri-Piri 30g.
Rímsky kmín celý 30g.
Rozmarýn 20g.
Nastavenie