Badyán celý, vhodný do čínskej kuchyne, na hovädzie mäso, dusené ryba a taktiež do perníkov. Bez glutamanu sodného.
Do polievok a omáčok, zvlášť smotanových a paradajkových, tiež pri zaváraní hub a zeleniny.
Zmes korenia vhodná k príprave bylinkového masla.
Pre všestranné využitie vo Vašej kuchyni. Je jemnejší než čerstvý cesnak.
Pre všestranné použitie v kuchyni. Je jemnejší ko čerstvý cesnak.
Bulharské korenie vhodné do mletého mäsa, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných pomazánok.
Do šalátov, majonéz, marinád, plniek do hydiny, omelet a tiež k nakladaniu zeleniny.Zloženie: estragon list
Korenie používané pri pečení chleba. 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).
Kôpor je vhodný predovšetkým do kôprovej omáčky a zemiakovej polievky, ale taktiež nájde uplatnenie pri zavarovaní zeleniny a v kapustových šalátoch.
Koriander celý 30g. Koriander uplatníte v thajskej a aj juhoamerickej kuchyni k dochuteniu omáčok, ale taktiež do mletého mäsa.
Koriander list 20g.
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. Premiešajte s Vašou obľúbenu zálievkou.
Nastavenie