Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy azijskej kuchyne.
Čaj na dobré trávenie. Pôsobí na normálnu činnosť tráviacej sústavy.
Flos hippocastani. Byliny sypané.
Zmes korenia Harissa 30g. Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá.
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jedál. Môžete ho využíť v pečive, azijskej kuchyni, ale tiež v káve či čaji, známy predovšetkým z arabských zemí.
Tradiční nápoj severnej Afriky, osviežujúci, nakyslej chuti. Pije sa teplý i studený, s cukrom či medom.
Peperoncino uplatníte pri dochucovaní omáčiek a cestovín, dodá jedlu ostrejšiu chuť.
Nerafinovaná soľ z ekologicky čistého prostredia.
Škorica ceylonská celá 15g.
Opečený chlieb potrite olivovým olejom a posypte Bruschettou. Dobrú chuť!
Paprika údená sladká mletá sa hodí na dochutenie grilovaného a duseného mäsa.
Nastavenie