Semen lini. Ľanové semienko.
Oregáno najde uplatnenie predovšetkým v talianskej a gréckej kuchyni. Skvelo dochutí pizzu, cestoviny a hydinu.
Trebuľka 20g. Trebuľka je korenie vhodné predovšetkým do polievok, bylinkového masla, bešamelových omáčiek.
Tymián 30g.
Morská soľ hrubá 1 kg.
Prírodná, ručne zbieraná soľ.
Provensálske korenie 15g.
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených masách, slanom pečive a taktiež v polievkach.
Saturejka 30g.
Badyán celý, vhodný do čínskej kuchyne, na hovädzie mäso, dusené ryba a taktiež do perníkov. Bez glutamanu sodného.
Do polievok a omáčok, zvlášť smotanových a paradajkových, tiež pri zaváraní hub a zeleniny.
Zmes korenia vhodná k príprave bylinkového masla.
Nastavenie